вторник, 23 август 2011 г.

Знамето на кампанията „Да изчистим България за един ден” се развя пред сградата на Областна администрация - Русе





Областният управител Пламен Стоилов получи днес знамето на кампанията на бТВ „Да изчистим България за един ден”. То му беше връчено от програмния директор на радио „JAZZ FM” и водещ Светослав Николов в присъствието на всички служители на администрацията и на регионални и национални медии. Г-н Николов пожела „На добър час” на Областната администрация в кампанията за почистване.

Областният управител Пламен Стоилов изрази категоричната си подкрепа за инициативата и допълни, че Областната администрация винаги е заставала зад благородни кампании като тази. Той припомни, че през пролетта администрацията се присъедини към инициативата на бТВ, като почисти едно от любимите места за отдих на русенци – Парка на възрожденците. Областният управител заяви още, че се надава, че след като Областната администрация вече е част от кампанията, ще успее да убеди повече русенци да излязат на 21 април 2012 г., за да превърнат Русе освен в най-красивия, и в най-чистия град в страната.

Общо 10 Областни администрации в страната вече са се присъединили към кампанията „Да изчистим България за един ден”. Днес подкрепата си за инициативата наред с Русенската администрация, заявиха и тези в Добрич, Видин, Габрово и Перник. Знамето на кампанията получиха и Областните администрации в Стара Загора, Кюстендил, Монтана, Враца и Ловеч.

1 коментар:

  1. Не "Да изчистим България за един ден" а "Да чистим България всеки ден" !!!

    ОтговорИзтриване