сряда, 15 април 2009 г.

Нов клуб на ГЕРБ в Русе

На 14 април 2009 година в сградата на ул. „Доростол” (зад Дома за възрастни хора „Възраждане”) в русенския жилищен комплекс „Възраждане” на първия етаж бе официално открит нов клуб на общинската структура на политическа партия ГЕРБ в община Русе. Събитието, в което се включиха членове и симпатизанти, ръководителя на клуба, бе уважено от областния ръководител Пламен Нунев, областния организационен секретар Десислава Атанасова, членове на Областния съвет на партията, общински съветници...

Клубът ще бъде координационна точка за парламентарните и изборите за евродепутати през тази година. В него ще стават срещите с общинските съветници. Предоставеното помещение е частна собственост. ГЕРБ не използва офиси, които са дадени от община или държавата за политическата си работа. Този офис ще бъде много полезен за живущите тук, защото така ще се осъществява пряк контакт между Областното ръководство и структурите.

Клубът ще работи от 17.30 до 19.30 часа всеки работен ден. Телефони за връзка и въпроси са: 0884 800474 , 0884 800 296 .

Предстоятелят на русенската църква “Успение Богородично” отец Марин освети клуба и благослови всеки от присъстващите членове и симпатизанти. Всички заедно изпяха „На многая лета”.

Предстои откриване на още клубове в община Русе, където ще могат да се подават молби за членство или се обсъждат проблеми от значение за местната общност.

Няма коментари:

Публикуване на коментар