сряда, 8 април 2009 г.

ГЕРБ откри нов клуб в Русе

На 7 април 2009 година в търговски комплекс „Чародейка” в едноименния русенски жилищен комплекс /до бившия супермаркет/ на втория етаж бе официално открит нов клуб на общинската структура на политическа партия ГЕРБ в община Русе. Събитието, в което се включиха членове и симпатизанти, ръководителя на клуба, бе уважено от областния организационен секретар Десислава Атанасова, членове на Областния съвет на партията, общински съветници...


Г-жа Атанасова отбеляза, че продължава изграждането структурите на ГЕРБ във всички населени места в Русенска област. Целта е всеки жител на областта да разполага с повече информация за начина, по който се управлява общината. Клубът ще бъде координационна точка за парламентарните и изборите за евродепутати през тази година. В него ще стават срещите с общинските съветници. „Много е радостно, че това помещение не ни побира и така ще бъде и в бъдеще. Благодаря за предоставеното помещение, което е частна собственост. ГЕРБ не използва офиси, които са предоставени от община или държавата за политическата си работа. Този офис ще бъде много полезен за живущите тук, защото така ще се осъществява пряк контакт между Областното ръководство и структурите”, посочи още г-жа Атанасова. „Ние сме доказали неведнъж, че сме екип и побеждаваме. Последният път бе на частичните местни избори в Ряхово, където имаме кмет от ГЕРБ”, добави тя и насърчи всички да работят за успеха на партията в предстоящите изборни кампании.

Г-н Нунев отговори на конкретни въпроси, свързани с организационното изграждане на структурата в Тръстеник, за участие в която са изявили желание много местни жители. Предстоятелят на русенската църква “Успение Богородично” отец Марин освети клуба и благослови всеки от присъстващите членове и симпатизанти. Предстои откриване на още клубове в община Русе, където ще могат да се подават молби за членство или се обсъждат проблеми от значение за местната общност.

Няма коментари:

Публикуване на коментар