понеделник, 22 февруари 2010 г.

Пламен Стоилов изнесе беседа пред студенти по право от Русенския университет

Днес, 22.02.2010 г., по покана на Юридически факултет на Русенския университет, областният управител на Русе Пламен Стоилов изнесе беседа пред студентите от учебното заведение от специалност „Право” по въпроси, свързани с работата на Областна администрация Русе. Инициативата е във връзка с практиката на студентите по административно право и административен процес и има за цел те да се запознаят с административните органи чрез пряк контакт с тях.

Областният управител представи работата на Областна администрация Русе като акцентира върху законовата рамка, регламентираща дейността на ведомството. Пламен Стоилов представи и конкретни казуси от работата на администрацията с цел студентите да видят практическото приложение на юридическите познания. След експозето на областния управител студентите имаха възможност да дискутират с него конкретни въпроси, както и тяхното практическо приложение в работата.

„Русенският университет е сред най-добрите в страната и вярвам, че през следващите няколко години той ще може успешно да се сравнява с елитни европейски институти. Добре познавам и изцяло подкрепям амбициозната програма за развитие, която ръководството на Русенския университет следва” – заяви Пламен Стоилов при гостуването си в РУ „Ангел Кънчев”.

Няма коментари:

Публикуване на коментар