понеделник, 25 април 2011 г.

Вицепремиерът Симеон Дянков се срещна с представители на бизнеса в Русе по инициатива на народните представители от ГЕРБ


Вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков проведе вчера /21 април 2011 година/ двучасова среща с представители и собственици на малки и средни фирми от Русенска област. Събитието бе организирано по инициатива на народните представители от ГЕРБ в 19-и МИР Русе, като в дискусията се включиха Пламен Нунев, Светлана Ангелова, областният управител Пламен Стоилов, заместник – областните управители Иван Григоров и Петър Даскалов, общински съветници.

Симеон Дянков запозна участниците в срещата с аспекти от Пакта за стабилност и някои елементи от политиката на финансова стабилност в страната, които не позволяват да се достигне до негативни ефекти за обществото вследствие на икономическата криза по подобие на други държави – членки на ЕС.

Бизнесмените разговаряха с вицепремиера по множество теми – от високите цени на горивата, ДДС, до санирането на сгради и приложението на Наредба № 3 относно производителите на алкохол. Немалко казуси бяха поставени за първи път пред министъра, като той пое ангажимент да отговори по – конкретно чрез нарония представител Пламен Нунев и колегите му в идните седмици.
 

 
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар