неделя, 10 май 2009 г.

Русенски млади членове на ГЕРБ пяха и танцуваха в София за Деня на Европа

Повече от хиляда младежи от цялата страна празнуваха заедно деня на Европа в градската градина пред Народния театър „Иван Вазов” в София, организирано от младежите на партията и под егидата на евродепутатите на ГЕРБ.

Лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, председателят на партията Цветан Цветанов, евродепутатите на ГЕРБ присъстваха на празненство по повод 9 май - Деня на Европа, организирано от МГЕРБ. В събитието се включиха 10 младежи от Русе, водени от областния председател Стефан Стефанов и организационният секретар. В небето над София бяха пуснати 500 балона - символ на 500-те милиона европейци, които отбелязват 9 май- Деня на Европа. След това представители на МГЕРБ, които бяха разделени на отбори, се състезаваха в две игри: „Енигма за Европа”, където отгатваха въпроси за Европа и „Пътуване в Европа”, където изпълниха песни и танци от страни-членки на Евросъюза. На русенци се падна честта да изпеят от трибуната песента We are the champions и танцуват на фона на друга песен, но на Джо Кокър.

През цялото време бяха раздавани информационни материали за работата на евродепутатите на ГЕРБ, както и картички, обясняващи защо трябва да се гласува на изборите за Европейски парламент.

Няма коментари:

Публикуване на коментар