неделя, 19 юли 2009 г.

Нов клуб в с. Кривина

На 18 юли 2009 година /събота/ в Кривина /община Ценово/ бе официално открит нов клуб на общинската структура на политическа партия ГЕРБ в община Ценово. Събитието, в което се включиха много членове и симпатизанти и бъдещия ръководител на клуба Анчо Анчев, бе уважено от новоизбраните народни представители от ГЕРБ Пламен Нунев, Светлана Ангелова и Даниела Миткова, общинските съветници Никола Пеков и Димитър Кънчев, координатора на ГЕРБ в селото Павел Николаев, общинският ръководител Емил Божков и др.

Г-н Нунев благодари на всички присъстващи за положените усилия в отминалата предизборна кампания, които допринесоха ГЕРБ да стане политическа сила № 1 у нас. „Ние спечелихме с ваша помощ на територията на община Ценово. Не можахме да победим в Кривина, но с откриването на този клуб днес правим първи стъпки в тази насока за наближаващите местни избори след 2 години. Надявам се управляващите в община Ценово да се съобразяват с нас”.

Той отбеляза, че продължава изграждането структурите на ГЕРБ във всички населени места в Русенска област. Целта е всеки жител на областта да разполага с повече информация за начина, по който се управлява общината. Клубът ще бъде щаб за местните избори през 2011 година. В него ще стават срещите с общинските съветници. Пламен Нунев каза пред събралите се, че през първата седмица на тяхната дейност в Народното събрание са се убедили колко е важна връзката между обикновените граждани и законотворческия орган на държавата. Затова народните представители от ГЕРБ ще работят през 4-те дни от седмицата в София, а в останалите 3 ще посещават населените места в област Русе, за да разговарят с гражданите и обмислят нормативни решения на техните проблеми.

Предстоятелят на русенската църква “Успение Богородично” отец Марин освети клуба и благослови всеки от присъстващите членове и симпатизанти. Свещеникът напомни за 20 – годишното „въртене” в омагьосан кръг на обществото и политическата класа, което не води до нищо добро за обикновените хора. Затова преди дни се случи така необходимата промяна, която ще осигури по–добро бъдеще за България.

Предстои откриване на още клубове в община Ценово, където ще могат да се подават молби за членство или се обсъждат проблеми от значение за местната общност.

Няма коментари:

Публикуване на коментар