понеделник, 24 май 2010 г.

Клуб „Образование” към ГЕРБ – Русе почете 24 май

Днес /23 май 2010 година/ членовете и симпатизантите на клуб «Образование» на ГЕРБ в Русе почетоха Деня на българската писменост и култура. Пред Паметника на Любен Каравелов в Парка на младежта в града представителят на клуба Мария Димитрова припомни на колегите си и русенци значимостта на делото на поета и революционера за българското Възраждане, както и поздрави всички присъстващи по повод настъпващия празник. Специален венец бе поднесен пред монумента, а всички събрали се в утринния час почетоха делото на будителите на българския народ от миналото, както и изказаха уважението си към Светите равноапостоли Свети Свети Кирил и Методий.

1 коментар:

  1. Като гледам ЧЛЕНовете ви повече ми приличате на клуб "доносници и инриганти". Основната ви работа да се храчите с БСП ли е? Не съм гласувал да се занимавате с това.
    Като сте приели за член доктор получил титлата си через инзнудване на БСП-ари и преписване на чужди трудове донесени от разходката му в чужбина да не мислите че скоро няма да отидете в затвора. Той сега събира информация и се подготвя и вас да закопае :).
    Г-на е известен доносник и основното му занимание до сега е да обхрачва неудобни. До сега той слугуваше на БСП-ари сега гледам си е намерил други господари. Освен това се е превърнал за смях на всички студенти защото преподава (освен това което знае но е безполезно за повечето студенти) и актуални глупости от които не разбира нищо.
    Вземете го проучете по подробно защото боклука който си вкарвате ще ви докара отвращението на повечето свесни българи. За европейци да не говорим ... Междувпрочем той почна да изнудва и хора от други държави, но там са му били секирата.

    ОтговорИзтриване