сряда, 26 януари 2011 г.

Декларация от името на групата на общинските съветници на ГЕРБ в ОбС – Русе

Уважаеми общински съветници,

Групата на общинските съветници на ГЕРБ в ОбС – Русе изразява съжалението си по отношение на факта, че г-н Николай Падалски е взел твърдо решение да напусне нашия колегиален орган на местно самоуправление. В този важен момент за развитието на Русе и общината, когато предстои да се изпълняват задачи от ключово значение за града и неговите граждани, не успяхме да разубедим нашия колега.

Разбираме неговите мотиви за напускане на съвета, но ни е изключително трудно да се разделим точно сега. През изминалите години г-н Падалски декларира и доказа с работата си, че твърдо отстоява интересите на русенци. Със своята всеотдайност и компетентност той е безценен човек не само по въпросите за развитието на спорта в община Русе. Участието му в дебатите и вземането на решения по време на сесиите на съвета винаги са били белязани с обективност, принципност и опит да се окаже помощ в критични моменти.

Нека не забравяме личния му пример и работата му за утвърждаване престижа на Русе в национален и международен план. Постигнаните успехи с женския баскетболен клуб „Дунав” донесоха на хилядите фенове радост и гордост, разпалиха местния патриотизъм и подготвиха благодатната почва за израстване на стотици млади спортни таланти в Русе. Според нас г-н Падалски заслужава признание като един от най - големите специалисти в тази област в България.

От името на групата общински съветници от политическа партия ГЕРБ и лично от свое име му благодаря за стореното досега и искам да му кажа: „Гордеем се с теб!” Пожелавам му успех в новите начинания и го уверявам, че ще има нашата подкрепа винаги, когато му е необходима!

Русе

12 януари 2011 година Пресцентър на ГЕРБ - Русе

Няма коментари:

Публикуване на коментар