сряда, 26 януари 2011 г.

Традиционен турнир по билярд се състоя с подкрепата на ГЕРБ в Бяла




На 22 и 23 януари 2011 г. се проведе традиционен турнир по билярд «10-та топка» в гр.Бяла в билярд клуб "КОРОНА". Организатори на турнира бяха ПП ГЕРБ, Община Бяла, СОПД "КОРОНА" с подкрепата и съдействието на бизнеса в града.

Турнирът бе открит от г-н Евгени Димов - председател на СОПД "КОРОНА". Той запозна учасниците с регламента на турнира, както и с представянето на членовете на клуба в мъжкото първенство на България по билярд за 2010 г. „Спечелените от Радостин Димов един сребърен и един бронзов медал в мъжкото първенство на България, 17 –то място на евротурнир в София ни карат да се чувстваме горди, както за спортния клуб, така и за грижите, които полагаме към децата за тяхното израстване като достойни граждани на България, готови да покоряват нови върхове в живота!”, каза Димов.

Поздравление към децата и успех в борбата за приза произнесоха народният представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Пламен Нунев, който е член на Изпълнителната комисия на партията. Той сподели радостта си от отличните резултати на членовете на клуба, като ги поздрави и им пожела успех през настоящата спортна година. Кметът на община Бяла, Мариан Антонов-общински ръководител на ПП ГЕРБ, Димитър Славов - председател на Общински съвет -Бяла също отправиха своите поздрави към състезателите и гостите на турнира, като им пожелаха успех и спортно щастие. Участниците бяха поздравени с танци от ученици на НУ "Св.св Кирил и Методий" - гр.Бяла.

В състезанието участвуваха 52 състезатели, от които 34 играха квалификация. Те излъчиха 17 състезатели. Основната схема бе за 32 състезатели в която влязоха 15 играча - членове на клуба и 17 състезатели - излъчени след квалификацията. Победител и носител на преносната купа за 2011 г.за трети пореден път е Радостин Евгениев Димов.

На второ място се класира Йордан Желязков, а трети - Галин Димов, Четвърти остана Ивелин Стойчев. Паричните награди за победителите и грамоти връчи кметът на община Бяла Юрий Симеонов в размер на 120лв. - за първо място, 80 лв. - за второ място, 50 лв. – за трето място и 50 лв. – за четвърто място. Плакетите за победителите заедно с преносната купа и фланелки с логото на клуба за състезателите направили поне една победа /24 на брой/ бяха осигурени от ПП ГЕРБ. Тях ги връчи Евгени Димов - председател на СОПД "КОРОНА" и секретар на общинската организация. Връчен беше приз и за най - красива игра от нотариус Димитър Джонов на Радостин Димов. Финансовата и част от 120 лв. беше поделена от г-н Джонов между състезателите, играли финала на турнира. С лични парични средства в наградите и организацията се включиха Мариан Антонов - общински ръководител на ПП ГЕРБ, нотариус Сашенка Константинова и Мариана Джикова - ръководител на общинската структура на Жени ГЕРБ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар