понеделник, 28 декември 2009 г.

Турнир по футбол на малки врати организира ГЕРБ – Ценово

По инициатива на общинското ръководство на ПП „ГЕРБ”–Ценово на 27.12.2009г. за трета поредна година се проведе турнир по футбол на малки врати. В състезанието взеха участие 9 отбора от селата Ценово, Караманово, Кривина, Долна Студена, Новград и Джулюница. Нито студеното време, нито дъждът попречиха на насъбралите се зрители да се насладят на показаните технична игра и спортно майсторство от всички състезатели.

Турнирът протече много емоционално. Мокрият и разкалян терен не спести изненади на играчите. Отбори, сочени за фаворити, отпаднаха още в предварителните групи, но достигналите до финала заслужиха мястото си с борбен дух, перфектна игра и спортсменско поведение. В крайното класиране първо място зае отбор „Дядо Коледа” от Ценово, второто място остана за миналогодишните победители, също от Ценово, а третото място завоюваха футболистите от отбор „Етър” с. Джулюница. Носител на наградата за голмайстор на турнира стана Борислав Бориславов от отбор „Дядо Коледа”, отбелязал 7 гола. Като най-добър вратар бе отличен Цветелин Димитров от отбор „Ценово”, а за „най-атрактивен” бе определен отбор „Бразилия” – с. Ценово.

Отличените отбори и състезатели получиха флагчета, парични и предметни награди, а всички участници в турнира - грамоти и рекламни материали от ГЕРБ. Наградите връчи Емил Божков - общински координатор на ГЕРБ–Ценово. /Пресцентър ГЕРБ - Русе/


Няма коментари:

Публикуване на коментар