събота, 30 януари 2010 г.

Народният представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Пламен Нунев поздрави носителките на Купата на България „Дунав Еконт Експрес”

Днес следобед /30 януари 2010 година/ в спортна зала "Дунав" в Русе бе празник. За първи път официално бе представена пред феновете Купата на България, спечелена преди дни от женския баскетболен отбор "Дунав Еконт Експрес" за първи път в историята на града. Още при влизане във фоайето всеки един можеше да пипне с ръка трофея и да се снима с него. Така направиха множеството малки и големи посетители. Сред тях бяха и народният представител от ГЕРБ в 19-и МИР - Русе Пламен Нунев, областният управител на Русенска област Пламен Стоилов, зам. - областният управител Иван Григоров.

Минути преди началото на срещата от държавния шампионат с "Миньор" русенският тим бе представен, като всяка от състезателките получи по една червена роза в знак на признателност и уважение от постигнатия голям успех. Г-н Нунев поздрави "Дунав Еконт Експрес" за важната победа, като пожела тя да бъде последвана от още моменти на радост в края на шампионата. Той отдаде дължимото на великолепната публика и гръмогласната агитка, които му отговориха с ръкопляскания и думкане на тъпан. Не на последно място благодарности бяха отправени към членовете на Управителния съвет на клуба, както и към старши треньора Георги Божков. По стара спортна традиция в самото начало на срещата депутатът удари десницата на всяка една от шампионките.

Поздравителен адрес и красива кошница с цветя поднесе на капитана на отбора областният управител Пламен Стоилов, като я насърчи да води "Дунав Еконт Експрес" към нови спортни постижения.

Няма коментари:

Публикуване на коментар