вторник, 27 април 2010 г.

Народният представител Пламен Нунев: Проблемният мост в село Кривина в община Ценово ще бъде ремонтиран

Днес /26 април 2010 година/ се проведоха приемни на народните представители от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Пламен Нунев и Даниела Миткова. В Бяла и Русе на приемните дойдоха над 30 граждани, които споделиха различни проблеми.

Народният представител Пламен Нунев съобщи, че според очакванията се развиват нещата по изграждането на кръговото кръстовище и моста край Бяла. През изминалата седмица заедно с областния управител Пламен Стоилов и директора на Областно пътно управление – Русе Минчо Минчев, е проведена работна среща със зам. – министъра на транспорта Московски и Агенция „Пътна инфраструктура”. Пари от бюджета няма как да бъдат отпуснати за проекта, но пък за сметка на това Оперативна програма „Транспорт” ще бъде използвана ефективно. Предстои да бъде подготвена и изпратена апликационната форма в Брюксел.

Проблемият мост в село Кривина в община Ценово ще бъде ремонтиран. Осигурено е финансиране в размер на 370 000 лева от аварийно – възстановителният фонд на Агенция „Пътна инфраструктура”.

Няма коментари:

Публикуване на коментар