неделя, 6 юни 2010 г.

Народните представители от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе наградиха млади участници във футболен турнир

На 6 юни 2010 година /неделя/ народните представители от ГЕРБ в 19-и МИР - Русе Пламен Нунев и Светлана Ангелова наградиха победителите в детския турнир от програмата „Деца и футбола” на Асоциацията на българските футболисти при Българския футболен съюз, Министерството на физическото възпитание и спорта. Капитаните на отборите и техните треньори получиха в дар спортни комплекти, топки, флагчета, а за победителя имаше и голяма купа.

Гости на прекрасния детски турнир, събрал в ранните часове на неделния ден 8 тима от цялата Русенска област и множество запалянковци на Градския стадион в Русе, бяха още секретарят на МФВС Георги Бойчев и Антон Попов – директор на футболните първенства при Българския футболен съюз.

При оспорвана близо 3 – часова надпревара и финал, приключил с изпълнения на дузпи, децата показаха своя несъмнен талант.

Ето и пълното класиране:
1. отбор на Две могили
2. 1-ви отбор на „Дунав”
3. 1-ви отбор на „Аристон”
4. 1-ви отбор на „Левски”
5. отбор на Две могили
6. 2-ри отбор на „Дунав”
7. 2-ри отбор на „Аристон”
8. 2-ри отбор на „Левски”


Треньорският съвет определи за най – добър вратар Ивайло Иванов от „Дунав” /Русе/. Най - добър защитник стана Иво Даскалов от „Левски”. Най – добър полузащитник е Мартин Рачев от „Аристон”, който бе посрещнат с аплодисменти. Самуил Иванов от Две могили се окичи с титлата „Най – добър нападател”. На й- техничен състезател на турнира е Динко Станчев /”Дунав” /Русе/. Алек Монев от „Левски” бе излъчен като най - добър състезател. Орлин Георгиев от „Аристон” е най - полезен състезател. Голмайстор на турнира е Кристиян Керчев от „Аристон”. Най - добър треньор е И. Иванов – треньор от Две могили.

Народният представител Пламен Нунев получи приза за заслуги към развитието на спорта и купа от страна на г-н Бойчев. Той благодари за признанието и заяви, че в лицето на ГЕРБ спортът в Русенска област винаги се е радвал и ще продължи да получава пълна подкрепа във всяко едно направление.


Няма коментари:

Публикуване на коментар