понеделник, 16 февруари 2009 г.

Клуб на ГЕРБ бе открит в Тръстеник

На 16 февруари 2009 година в центъра на село Тръстеник (община Иваново) бе официално открит нов клуб на общинската структура на политическа партия ГЕРБ в община Иваново. Събитието, в което се включиха членове и симпатизанти, ръководителя на клуба, бе уважено от областния ръководител Пламен Нунев, общинския съветник Никола Пеков, координатора на ГЕРБ в селото Атанас Калинов и организационния секретар Деница Братованова.

Г-н Нунев отбеляза, че продължава изграждането структурите на ГЕРБ във всички населени места в Русенска област. Целта е всеки жител на областта да разполага с повече информация за начина, по който се управлява общината. Клубът ще бъде щаб за парламентарните и изборите за евродепутати през 2009 година. В него ще стават срещите с общинските съветници. Пламен Нунев каза пред събралите се, че в регионален план продължава представянето на различните аспекти от програмата на ГЕРБ – в областта на здравеопазването, социалната политика, спорта и т. н. Разяснени бяха основни аспекти от работата на ГЕРБ в Русенска област, отношението към останалите политически сили. Г-н Нунев отговори на конкретни въпроси, свързани с организационното изграждане на структурата в Тръстеник, за участие в която са изявили желание много местни жители.

Предстои откриване на още клубове в община Иваново, където ще могат да се подават молби за членство или се обсъждат проблеми от значение за местната общност.

Няма коментари:

Публикуване на коментар