неделя, 11 юли 2010 г.

ГЕРБ откри клуб в Ряхово

На 10.07.2010 г. в село Ряхово /община Сливо поле/ официално бе открит клуб на ГЕРБ. Гости на откриването бяха народният представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Десислава Атанасова, областният управител Пламен Стоилов, заместник - областният управител Петър Даскалов; председателят на Общински съвет - Сливо поле Валентин Атанасов, а домакини - общинският ръководител на ГЕРБ – Сливо поле Красимир Симеонов и членове на общинското ръководство, кметове на населени места от общината.

Гостите и всички присъстващи бяха поздравени с кратка приветствена реч от Антоанета Петкова - член на общинското ръководство, и с изпълнения на песни от сборна формация на деца от ОУ “Св. Св. Кирил и Методий” - с. Ряхово.

Народният представител Десислава Атанасова произнесе кратка реч, като изрази задоволството си от факта, че и в Ряхово има вече клуб на ГЕРБ. Той ще е място, където да се събират не само членове и симпатизанти, но и всички желаещи. За населението вратите на клуба ще са винаги отворени. Г-жа Атанасова и кметът на Ряхово Георги Атанасов заедно прерязаха лентата. Г-н Атанасов има немалък дял в работата по ремонта, обзавеждането и отварянето на този клуб.

След прерязването на лентата всички присъстващи бяха поканени да се почерпят с пита и сол по стар български обичай и да разгледат клуба. Ряхово е населено място с висока избирателна активност, а по-голямата част от населението симпатизира и подкрепя партия ГЕРБ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар