сряда, 22 декември 2010 г.

Общинският съветник от ГЕРБ Веско Маринов сурвакан в ЦДГ „Райна княгиня”

Общинският съветник Веско Маринов бе скъп гост на днешното тържество /22 декември 2010 година/ по повод Коледа в ЦДГ „Райна княгиня” в град Мартен. Най-малките мартенчани се събраха в празнично украсения салон, за да посрещнат Дядо Коледа. За да му покажат колко послушни са били през годината, че са написали писма с желания за подаръци те пяха и танцуваха пред него и помощниците му – Джуджанка и Снежанка. Специален поздрав бе Коледният рок, който накара дори белобрадия старец да заиграе.

След раздаване на подаръците, по стара традиция общинският съветник от ГЕРБ Веско Маринов бе сурвакан за здраве. Той благодари за пожеланията на малката сурвакарка и според обичая я дари с пари.

Самият Дядо Коледа на тръгване не пропусна да даде подарък и на общинския съветник.

178 са малчуганите, от които 35 са във филиала в Сандрово. Децата са разпределени в 6 градински и 1 яслена групи. Преподавателите са 12 в 6-те групи. Музикален педагог и медицински сестри в яслата допълват състава на колектива. Преди 3 години е завършена газификацията на котелното, което осигурява и топла вода. През следващата година е газифицирана и кухнята. Сега тя е изключително модерна, като отговаря на НАССР системата.


Няма коментари:

Публикуване на коментар