понеделник, 30 май 2011 г.

Народният представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Десислава Атанасова приветства ОДЗ „Снежанка” за четвъртвековен юбилей

На 3 май 2011г в препълнената голяма зала на Доходно здание се състоя юбилеен концерт на възпитаниците от ОДЗ „Снежанка”. Проявата е заключителна част от поредицата инициативи, свързани с 25-годишнината на детското заведение. Концертът е благотворителен за набиране на средства за 4 - годишната Габриела Йорданова, болна от остра лимфобластна левкемия. Идеята тържественият концерт да бъде с благотворителна цел е на родителите и на малчуганите от детската градина. За целта във фоайето на Доходното здание бе поставена специална касичка за дарения.

Народният представител от ГЕРБ в 19-и МИР - Русе Десислава Атанасова лично приветства педагози, родители, деца и всички гости в залата. Тя връчи поздравителен адрес от свое име, а прекрасна кошница с цветя бе знак на уважение към труда на персонала и директора Донка Алипиева през годините. Кметът на община Русе Божидар Йотов връчи специална грамота от името на администрацията. Почит към годишнината и делото на педагозите в градината засвидетелства с присъствието си председателят на Общински съвет - Русе доц. Васил Пенчев, както и общински съветници, представители на Регионален инспекторат по образование и др.
В програмата участваха настоящи и бивши възпитаници на ОДЗ „Снежанка”, приказни герои, танцови формации и школи към детската градина.

Няма коментари:

Публикуване на коментар