понеделник, 29 март 2010 г.

Първото благотворително мероприятие на Жени ГЕРБ и Арт - клуба на ГЕРБ осигури финансиране за кувьоз на ДМСГД - Русе

За много кратко време днес /27 март 2010 година/ приключи благотворителното събитие, организирано от 15 часа в хотел “Космополитън” от Жени ГЕРБ и Арт - клуб на ГЕРБ. За 40 минути завърши разпродажбата на близо 26 аранжировки на цветя и атрактивни предмети - рисувани стъклени вази, мини бутилки с вино розе, обсипани с рози, изпълнени в техника One Stroke, също както и ръчно декорирани великденски яйца и др. Те бяха лично изработени от русенските ГЕРБ-ерки и доброволките на ДБМ–Русе. Близо 900 лева бяха добавени за каузата на Фондация "Движение на българските майки" /ДБМ/ – Русе. Така всеки съпричастен към мотото “Да дарим, докато се забавляваме” се отзова на благородния призив за помощ. Сред тях бяха народните представители от ГЕРБ в 19-и МИР–Русе Пламен Нунев, Десислава Атанасова, Даниела Миткова и Светлана Ангелова, представители на регионални структури на държавни органи, общински съветници, бизнесдами и др.

Арт-клубът се погрижи за настроението на гостите, като бе направена възстановка на обичая лазаруване от деца от самодейната фолклорна група при читалището в село Николово.

Събраните средства ще бъдат дарени на Фондация "Движение на българските майки" – Русе за закупуването на стационарен кувьоз за Дома за медико – социални грижи за деца /ДМСГД/ - Русе.

Събитието бе организирано и по повод големите християнски празници Лазаровден и Цветница.

Няма коментари:

Публикуване на коментар