понеделник, 23 март 2009 г.

Цветан Цветанов прие 40 нови кандидати за членство в ГЕРБ–Русе

Председателят на политическа партия ГЕРБ Цветан Цветанов прие лично заявления на близо 40 кандидати за членство в партия и сдружение ГЕРБ в Русе. Събитието се случи в автосервиз “BOSCH” в града, където в присъствието на областния ръководител на ГЕРБ Пламен Нунев любезните домакини в лицето на Г. Тачкова и нейното семейство предоставиха заявленията на г-н Цветанов. Собственикът на семейният хотел „Брани” изненада всички с даването за утвърждаване от ръководството на партията на заявления от служителите в неговата фирма пред камерите и фотоапаратите на представители на медиите от Русе.

Г-н Цветанов изрази благодарност за топлия прием по стар български обичай с питка и сол и разгледа единствения по рода си в града ни автосервиз, където работата се извършва на европейско ниво по немски образец. Лидерът на ГЕРБ разговаря със събралото се множество, където бяха общински съветници и кметове от Русенска област. Той отговори на въпроси от гражданите и сподели позицията на най - голямата дясна политическа сила в България по проблемите на страната и предстоящите избори през лятото.

Цветан Цветанов, Пламен Нунев и балканският шампион по картинг Георги Тачков седнаха зад картингите, за да направят по едно кръгче в двора.

Няма коментари:

Публикуване на коментар