понеделник, 23 март 2009 г.

Освещаване на нов офис на ГЕРБ в Русе

Днес /18 март 2009 година / в търговски комплекс „Родина” в едноименния жилищен комплекс в град Русе бе официално открит нов клуб на общинската структура на политическа партия “ГЕРБ” в община Русе. Събитието, в което се включиха много членове и симпатизанти и бъдещия ръководител на клуба, бе уважено от председателя на политическа партия ГЕРБ Цветан Цветанов, областния ръководител Пламен Нунев, кметове на общини, техни заместници, кметски наместници, председатели на общински съвети, общинските съветници.

Г-н Цветанов говори по актуални въпроси от управлението на страната с множеството, както и предстоящите избори за народни представители и евродепутати у нас. Той сподели информация за отношенията между ГЕРБ и останалите политически сили от десницата в момента.

Продължава изграждането структурите на ГЕРБ във всички населени места в Русенска област. Целта е всеки жител на областта да разполага с повече информация за начина, по който се управлява общината. Клубът ще бъде щаб за парламентарните и изборите за евродепутати през 2009 година. В него ще стават срещите с общинските съветници.

Предстоятелят на русенската църква “Успение Богородично” отец Марин освети клуба и благослови всеки от присъстващите членове и симпатизанти.

Предстои откриване на още клубове в област Русе, където ще могат да се подават молби за членство или се обсъждат проблеми от значение за местната общност.

Няма коментари:

Публикуване на коментар