петък, 27 март 2009 г.

Бойко Борисов и Цветан Цветанов подкрепиха канидатът на ГЕРБ за кмет на с. Ряхово

Препълнена зала с ръкопляскания посрещна лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, председателя на партията ГЕРБ Цветан Цветанов, областния ръководител Пламен Нунев и цялото областно ръководство на ГЕРБ - кметове на общини, общинските съветници от Русе и Сливо поле, вчера в село Ряхово. Поводът бе закриването на предизборната кампания на Георги Атанасов – кандидат за кмет на ГЕРБ на село Ряхово.

Аз мога да помогна нещата да се случат по–бързо или пo–добре. Но вие трябва да гласувате, подчерта г-н Борисов в уводните си думи. Той призова жителите да гласуват по време на частичния избор, защото с тяхната активна позиция и поставяне на проблемите, новият кмет ще може да управлява по – ефективно. Според г-н Борисов единственият начин да се привлекат достатъчно средства в селото е разработването на качествени проекти, с които да се кандидатства и се привлекат средства от европейските фондове. В момента това не може да се случи, тъй като съществен «принос» в ограбването на държавата и спирането на милиарди евро от ЕС има правителството на Сергей Станишев. Г-н Борисов илюстрира нагледно размера на загубените средства: «Можете ли да си представите тези милиарди накуп? Те са по–високи от това читалище».

Кандидатът на ГЕРБ пое ангажимент да работи за доброто на Ряхово, тъй като познава почти всички болки на жителите там от години.

Няма коментари:

Публикуване на коментар