сряда, 29 септември 2010 г.

Турнир по футбол на малки врати в Русе на 2 октомври

По инициатива на Областната структура на ГЕРБ – Русе, Българския спортен тотализатор и с подкрепата на „Нетуъркс България” на 2 октомври 2010 година в Спортно-развлекателен комплекс „Новекс” (кв. „Образцов чифлик”) ще се проведе традиционен турнир по футбол на малки врати. Миналогодишното състезание се проведе в Мартен, а тази година поради големия брой участници се пренася в Русе. Право на участие в турнира имат лица над 18 години, като се допускат 24 отбора, които ще играят на 2 игрища. Участват първите 24 отбора, подали отборни списъци до 30 септември тази година на адрес: office@gerb-ruse.com или на телефон 0884 800 474 – г-ца Красимира Балушева.

Изискването към играчите е да не са картотекирани последните 5 години в отбори взимащи участие във фазите и групите на първенства на БФС. Те трябва да са физически здрави.

Играе се по правилата на турнир „Каменица” – 10 човека отбор (5+1 играят):

? 2 x 15 мин. + 5 мин. почивка;
? При равен резултат – 5 мин, продължение;
? При нов равен резултат – дузпи;
? Играе се на елиминации
? Спортните екипи за всеки отбор се осигуряват от оранизаторите

Техническата конференция ще се проведе на 2 октомври от 8:00 ч. на съдийската маса в комплекса.

Началото на турнира ще бъде поставено в 8:30 ч.

Специални гости на турнира ще бъдат народният представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Пламен Нунев, министърът на физическото възпитание и спорта Свилен Нейков, изпълнителният директор на Българския спортен тотализатор Дамян Дамянов и председателят на УС на Българския спортен тотализатор Иво Тонев.

Пресконференция за медиите се предвижда за 13 часа на място!

Няма коментари:

Публикуване на коментар