четвъртък, 25 юни 2009 г.

Пламен Нунев се срещна с жители на село Щръклево

Мажоритарният кандидат на политическа партия ГЕРБ Пламен Нунев и кандидатът за народен представител Никола Пеков се срещнаха с жители на село Щръклево днес по обед. В центъра на населеното място г-н Нунев бе посрещнат от множество млади и възрастни жители, които лично стиснаха ръката на представителя на най – голямата дясна политическа сила в Русенска област. Пламен Нунев благодари за топлия прием и веднага бе подложен на „кръстосан огън” от важни за Щръклево и региона въпроси. Преди да им отговори той предостави на всеки гражданин брошура с листата от кандидати на ГЕРБ, за да имат възможност да видят на кого ще гласуват доверие в новото Народно събрание. Средната възраст на кандидатите е 39 години и 8 месеца.

„Ние сме млад и сплотен екип, който не показва загриженост за вас и проблемите на областта само по време на избори. С някои от тук присъстващите се срещнахме по време откриването на клубове в Иваново, Красен, Тръстеник и др. села в общината през последните 2 години. Аз и моите колеги постоянно пътуваме и отблизо се запознаваме с проблемите на Щръклево и община Иваново. Знаем, че те са много. Обещавали са ви реки от мед и масло, особено настоящето управление на страната. Какво направиха с парите за пътя Щръклево – Иваново преди години? Дори не може да се каже, че е започната тази пряка връзка с центъра на общината. Междувременно спряха европейските средства по ОП „Транспорт” и България остана без пари дори за големите магистрални проекти.”, обяви г-н Нунев.

Мажоритарният кандидат представи накратко програмата на ГЕРБ в различните сектори, която ще бъде реализирана след изборите. Като експерт по сигурността Пламен Нунев подчерта позицията на партията и своето виждане за борбата с корупцията и повишаване безопасността на гражданите на село. Спря се и на конкретните мерки, които ГЕРБ е заложил за противодействие негативните ефекти от кризата и лошото наследство от управлението на „тройната коалиция”.

„Ние не обещаваме чудеса. Стига цветни лъжи и сънища. Целият си жизнен и професионален път досега съм посветил на Русе и Русенска област за разлика от някои спаснати преди 2 седмици с „парашути” министри в региона. Нашата задача е да докажем, че България може. Направихме го на евроизборите на 7 юни. Призовавам ви заедно да го сторим убедително и на 5 юли!”

Няма коментари:

Публикуване на коментар