сряда, 3 август 2011 г.

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев, депутатът Пламен Нунев и кметът на община Борово откриха 2 нови детски площадки





Тази вечер министърът на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев, народният представител от ГЕРБ в 19-и МИР - Русе Пламен Нунев, кметът на община Борово д-р Иван Попов прерязаха лентата и разгледаха заедно с областния управител Пламен Стоилов и други гости две нови детски площадки в град Борово. Г-н Нунев пожела в населеното място да има повече деца, които да се радват на съоръженията. Тържествената церемония събра много граждани с техните деца на площадките, а заедно с тях дойдоха кметове на населени места от общината и общински съветници.

Фирмата - изпълнител е "Крис груп" - Русе. Нейният представител Цанко Стойнов даде подробности. Площадките са с обща площ към 1500 м2 и се намират в двете противоположни части на централната улица. На пустеещи общински терени е извършено облагородяване, терасиране. Едната детска площадка разполага с нова сцена и амфитеатрално разположени места за сядане при спектакли. Поставени са нови детски съоръжения според последните изисквания на наредба. Площадките могат да се ползват от деца от 0 до 6 години.

По време на посещението си в Борово министърът проведе среща с кметове на населени места от общината и отговори на техни актуални въпроси.



          30 юни 2011 година                                          Пресцентър на ГЕРБ - Русе

Няма коментари:

Публикуване на коментар