сряда, 3 август 2011 г.

Нова чешма за пазара „Сан Стефано” дарена от контрольора на „Общински пазари” в Русе





Нова голяма чешма е монтирана вече на пазара „Сан Стефано” в Русе. Тя е изработена  в Севлиево и струва 1728 лева. Висока е 2 метра и обслужва 4 души едновременно. Тя вече се използва интензивно търговците и гражданите в летните горещини. Средствата за нея са постъпили от дарени възнаграждения за изминалата година на контрольора на „Общински пазари” – Русе от квотата на ГЕРБ Пламена Цанкова. Допълнително към сумата са добавени 547 лева, които са използвани при монтажа и облагородяване на околното пространство /поставяне на плочник/. Дружеството е осигурило осветление през нощта на пазара с оглед запазване и на новата придобивка.

Тази сутрин на пазара за това дарение и бъдещи инициативи на контрольорите, избрани с подкрепата на ГЕРБ в общинските дружества, говориха председателят на групата съветници от ГЕРБ в ОбС – Русе Бедрос Пехливанян, Пламена Цанкова и управителят на „Общински пазари” Кунчо Кунчев. Пламена Цанкова е поставила специална мемориална плочка по повод събитието до чешмата. Благодарните наематели на околните тараби почерпиха всички с питка и сол по стар български обичай.

През есента /септември/ ще бъде обявено друго дарение на контрольора в Комплексния окнологичен център в Русе. Става дума за нова обзаведена стая.

         15 юли 2011 година                                          Пресцентър на ГЕРБ - Русе

Няма коментари:

Публикуване на коментар