вторник, 16 август 2011 г.

Членове на МГЕРБ в Община Сливо поле получиха спортни пособия за по – добра подготовка за наближаващите състезания



Клубните секретари и координатори в община Сливо поле получиха днес шах, табла, футболни и волейболни топки с пожелание да намират повече време за спортуване и се подготвят добре за предстоящите футболни турнири. Те са заложени в календара със събития на общинската структура на ПП ГЕРБ в Сливо поле и ще се реализират през идното тримесечие. С него на среща в с. Ряхово /Община Сливо поле/ се запознаха близо 60 младежи от шест населени места на Общината и членове на ПП ГЕРБ. Срещата беше инициирана от координатора  на МГЕРБ – Сливо поле Павел Цветков и секретаря Велизар Ясенов и се осъществи с помощта и съдействието на Общинското ръководство на партията.

Друга цел на тази среща беше новоприетите млади членове да се запознаят, да споделят проблемите , които ги вълнуват, както и да дадат идеи за вписването си в дейноста на  партия ГЕРБ.

Гости на срещата бяха  Валентин Атанасов – кандидат за кмет на ГЕРБ в община Сливо поле, Красимир Симеонов- координатор на общинската структура на ГЕРБ Сливо поле, организационният секретар на областното ръководство на МГЕРБ – Русе Християн Топалов и Иван Величков.
Валентин Атанасов поздрави младежката структура и изрази вярата си, че младите хора  ще са определящият фактор за изграждането на един по-добър живот  не само в  Община Сливо поле, но и в цяла България.
Тази първа по мащаба си среща премина с много настроение и младежки ентусиазъм. След разговорите и обмяна на мисл тя завърши с право българско хоро, на което се хванаха всички присъстващи.


         9 август 2011 година                                          Пресцентър на ГЕРБ - Русе

Няма коментари:

Публикуване на коментар