сряда, 3 август 2011 г.

3 август 2011г. Зам. обл. управител Иван Григоров празнува рожден ден днес




Зам.областният управител Иван Григоров отбелязва 59-я си рожден ден днес. Макар и в отпуск, той пристигна на работното си място още сутринта, за да почерпи за здраве.

Първа го поздрави народният представител от ПП ГЕРБ Светлана Ангелова. Заедно с красив букет, тя му поднесе и поздравителен адрес от името на народните представители от ГЕРБ от 19-ти МИР и на Областното координационно звено на партията. Рожденикът получи цветя и от името на общинското ръководство на ГЕРБ.

Със специален подарък и цветя се бяха подготвили и служителите на Областна администрация – Русе. От тяхно име, зам.обл. управител Петър Даскалов пожела на колегата си още лични и професионални успехи и дълголетие.

Председателят на Общински съвет – Русе доц.Васил Пенчев също поздрави лично рожденика, като му поднесе бутилка класно червено вино. 

Г-н Григоров беше приятно изненадан и от изпълнителния директор на Асоциация „Еврорегион Данубиус” Лили Ганчева. Тя го поздрави заедно с група деца от училището в Община Кумана и техни преподаватели.  Те са в Русе по проект „Трансгранична инициатива за включване на младите хора в подобряване на публичния образ и регионалната идентичност на региона Русе – Гюргево”. Партньори по него са българската община Ценово и румънската Кумана. Младежите подариха на рожденика пътна карта на Румъния и го поканиха да посети двореца на граф Дракула. 

Отдел „Регионално развитие” на Областната администрация също уважи г-н Григоров с нестандартен подарък – декоративна кукла в традиционна българска носия, с пожеланието за успех в работата му като председател на Смесената българо-румънска земеделска работна група.

Наред с многото цветя и подаръци, г-н Григоров получи и десетки поздравителни адреси – от областните управители на Разград, Силистра, Благоевград, Видин, от ръководителите на териториалните звена на държавни структури и др.

Няма коментари:

Публикуване на коментар